Nieuwbouw Denderleeuw

Scroll

Denderleeuw is een gezellige gemeente in Oost-Vlaanderen, bekend om haar levendige verenigingsleven, gunstige ligging en aantrekkelijke natuur. Steeds meer mensen gaan dan ook op zoek naar een nieuwbouw in Denderleeuw om van deze troeven te kunnen genieten.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe woning in deze fraaie omgeving? Dan is ons project Denderlink wellicht iets voor u. We presenteren graag de mogelijkheden aan u.

-> Ontdek hier de verschillende mogelijkheden in Denderlink

Nieuwbouw in Denderleeuw: de voordelen van Denderlink

Ons nieuwbouwproject Denderlink is ideaal gelegen in het hart van Denderleeuw. De woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en bieden tal van voordelen. Een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een nieuwbouw in Denderleeuw.

Uiterst energiezuinige BEN-appartementen

De 17 appartementen in Denderlink worden gebouwd volgens de BEN-principes en gaan zelfs nog verder. We streven naar een E-peil lager dan 20 door het gebruik van geothermische warmtepompen en zonnepanelen. Dit verlaagt uw energiekosten en zorgt ervoor dat u de eerste vijf jaar vrijgesteld bent van onroerende voorheffing.

Woningen met drie slaapkamers

Het project bestaat niet alleen uit appartementen, maar er zijn ook drie woningen voorzien. Elk hebben ze drie slaapkamers en een woonoppervlakte van meer dan 150 vierkante meter. Bij elk huis is een aangelegde tuin en een terras inbegrepen.

Verbinding tussen het centrum en een nieuw park

De naam Denderlink is niet toevallig gekozen: het project vormt als het ware een brug tussen het centrum van Denderleeuw en het nieuwe Denderpark. Daarnaast is de ligging gunstig zowel binnen de gemeente als ten opzichte van grotere steden zoals Aalst, Gent en Brussel, die makkelijk bereikbaar zijn vanuit Denderleeuw.

Flexibiliteit troef voor uw nieuwbouw in Denderleeuw

Alle woningen van Denderlink hebben een prachtig terras en bieden verregaande flexibiliteit. Zo heeft u uitgebreide inspraak in de afwerking van het interieur en er zijn opties met één, twee of drie slaapkamers. Daardoor is er een passende woning voor diverse gezinssamenstellingen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in nieuwbouw in Denderleeuw en aangetrokken door de vele voordelen van Denderlink ? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Smarthome. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie over het project. Mocht u besluiten tot aankoop over te gaan, kunt u bovendien rekenen op persoonlijke en deskundige begeleiding van onze klantenadviseur. Zo zorgen wij ervoor dat Denderlink voor u meteen aanvoelt als een warme thuis.

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.