Bouwgrond verkopen Aalst

Scroll

Wil je bouwgrond verkopen in de regio Aalst? Dan is het raadzaam om snel contact op te nemen met Smarthome. Wij zijn een projectontwikkelaar die voortdurend op zoek is naar aantrekkelijke locaties voor onze toekomstige projecten. Bovendien zijn onze kantoren zelf gevestigd in Vilvoorde, op korte afstand van Aalst.

Wat is de ideale projectgrond voor Smarthome?

Als je bouwgrond op een gunstige locatie ligt – bijvoorbeeld nabij een stads- of dorpscentrum, of juist midden in de natuur – dan is dat een groot pluspunt. Daarnaast is het voor ons essentieel dat er voldoende ruimte is om minimaal tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Deze factor bepaalt het verschil tussen ‘gewone’ bouwgrond en geschikte projectgrond voor ons.

De ideale projectgrond is vaak een oude industriële locatie, een leegstaand bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw. Bij Smarthome realiseren we ons dat de ruimte in Vlaanderen schaars is. Daarom blazen we graag ‘vergeten’ locaties nieuw leven in, om zo een meerwaarde te creëren voor de hele buurt. De eerdere functie van het terrein is echter niet het belangrijkste; wij richten ons voornamelijk op de toekomstplannen die we voor de grond hebben.

Ben je dus van plan om bouwgrond te verkopen in Aalst die aan deze voorwaarden voldoet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Onze expert biedt een gratis waardebepaling aan om te bepalen of jouw grond geschikt is voor een nieuw project van Smarthome.

Bouwgrond verkopen in Aalst? De voordelen van Smarthome

Je bouwgrond verkopen aan Smarthome kent enkele significante voordelen. Allereerst behandelen wij je dossier persoonlijk en discreet. We informeren je transparant over de mogelijkheden, nemen de benodigde administratie door en beslissen snel of we interesse hebben in een aankoop. Hierdoor weet je snel waar je aan toe bent.

Komt er een overeenkomst tot stand, dan betaal je bovendien geen makelaarskosten. Je kunt de bouwgrond namelijk direct aan ons als projectontwikkelaar verkopen, wat je aanzienlijke kosten bespaart. Wij helpen je ook om een maximaal rendement uit de verkoop te halen.

En last but not least, je krijgt de zekerheid dat jouw bouwgrond een nieuw en succesvol leven tegemoet gaat. Smarthome staat als projectontwikkelaar garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door de projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een goed doordacht toekomstplan.

Wil je grond verkopen in Aalst? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We spreken elkaar binnenkort!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.