Harlekijn
Locatie
Eppegem
Oplevering
2026
Start verkoop
Najaar 2024
Type
Nieuwbouw

Ontdek “Harlekijn” – Een nieuw woonproject op de historische locatie van Café Harlekijn in Eppegem. Met trots kondigen wij aan dat de vergunning is toegekend en de verkoop start in het najaar van 2024!

Harlekijn omvat twee prachtige gebouwen, waarvan één met 7 appartementen en het andere met 5 appartementen. Van gezellige eenkamerappartementen tot ruime vierkamerwoningen, er is voor elk wat wils. De architectuur combineert modern comfort met een knipoog naar het verleden, waardoor een unieke sfeer ontstaat.

Een bijzonder kenmerk van Harlekijn is de ruime collectieve tuinzone die de twee gebouwen verbindt. Hier kunnen bewoners ontspannen, sociale contacten leggen en genieten van een groene oase in het hart van het project.

De verkoop gaat van start in het najaar van 2024, maar u kunt nu al uw interesse tonen! Vul het contactformulier in, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en u als eerste toegang krijgt tot dit unieke stukje woonplezier. Mis deze kans niet om deel uit te maken van Harlekijn – waar wonen een unieke ervaring wordt.

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.