Woon in Kastor en kom op adem in je eigen parktuin.

Vlakbij de rand van Brussel verdwijnt het jachtige van de stad. De drukte maakt er plaats voor een gemoedelijke dorpse dynamiek. Maak kennis met Kastor in Strombeek-Bever en kom tot rust.
  • 100% afgewerkt en geverfd
  • 100% instapklaar
  • Eerste bewoning

Over woonproject
Kastor

Kastor is een woonproject in Strombeek-Bever dat ook werd gebouwd volgens de nieuwste woonprincipes: aantrekkelijk, ruim, comfortabel en energiezuinig. Maar vooral met uitzonderlijk veel buitenruimte. Daar zorgen de grote terrassen voor en de bijzondere parktuin waar je appartement op uitkijkt. Bovendien ligt Kastor op een steenworp van het centrum van Strombeek-Bever. Die centrale ligging, gecombineerd met het groene karakter van het project, maken van Kastor een echte buitenkans!

Nog maar 3 maisonettes beschikbaar. Grijp nu uw kans!

Ligging en mobiliteit

Kastor bevindt zich op de hoek van de Oude Mechelsestraat en de Jozef de Vleminckstraat, en combineert het beste van twee werelden. Je woont in een rustige, groene omgeving, op wandelafstand van het centrum van Strombeek-Bever. Dankzij de nabijheid van de Brusselse Ring en de A12 verplaats je je gemakkelijk naar verder gelegen oorden.
Kastor Strombeek
Kastor Strombeek

Vrije tijd

Zin om wat baantjes te trekken? Het zwembad ligt vlakbij. Op zoek naar een portie cultuur? In CC Strombeek vind je een gevarieerd aanbod theater, film en muziek. Voor nog meer smaakvols kan je terecht in de vele restaurants die Strombeek-Bever rijk is. Heb je Pee Klak al eens bezocht? Ga er smullen van de legendarische spaghetti.

Ontdek het bruisende Brussel

Nog tijd over? Brussel pakt je in met zijn vele musea, concertzalen, parken en winkels. Check zeker af en toe de websites van de Ancienne Belgique, Botanique, Vorst Nationaal, Bozar, Musea voor Schone Kunsten en vele anderen. Ook culinair schiet Brussel niet te kort. Steak met frietjes of liever iets exotischer? Brussel, met zijn smeltkroes aan culturen, heeft het allemaal!
Kastor Strombeek
Monile, Haren Brussel

Interesse in Kastor? Download de brochure of maak een afspraak.

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.