Koorn
Locatie
Denderhoutem
Oplevering
2024
Start verkoop
Binnenkort lancering
Type
Nieuwbouw

Een prachtige thuisbasis

In het charmante Denderhoutem, waar de rust je omarmt en de centrale ligging alles binnen handbereik brengt, ontdek je project Koorn.

Hier, te midden van de prachtige natuur, tref je niet alleen een thuis, maar een levendige gemeenschap van 15 gloednieuwe appartementen en 3 gezellige huizen die elk hun eigen verhaal vertellen.

Want bij Koorn geloven we in woningen die meer zijn dan alleen maar vier muren en een dak. Onze energiezuinige optrekjes zijn op maat gemaakt voor alle leeftijden en levensstijlen, zodat iedereen hier zijn ideale plekje kan vinden.

Bij Koorn leef je niet alleen energiezuinig binnenshuis, maar ook in de prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin waar je de seizoenen ziet komen en gaan.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek jouw plekje in het hart van Denderhoutem bij Project Koorn.

Welkom thuis!

Modern wonen, slim wonen

Bij Koorn streven we naar een duurzame toekomst. Onze woningen zijn BEN-entiteiten (E-peil <20), met geothermie voor verwarming, warm water en passieve koeling in de appartementen, en lucht/water warmtepompen in de woningen.

Zonnepanelen voorzien in de energiebehoeften van zowel individuele woningen als gemeenschappelijke ruimtes, terwijl groendaken bijdragen aan een gezonder milieu.

Regenwater wordt opgevangen en geïnfiltreerd, waardoor we ons waterverbruik minimaliseren en onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.