Plan b
Locatie
Vilvoorde
Oplevering
2023
Type
Nieuwbouw

In Vilvoorde heeft Smarthome een indrukwekkende transformatie voltooid, waarbij een verouderde industriële site is omgetoverd tot een eigentijds woonproject genaamd Plan b. Dit project omvat 30 moderne appartementen en 16 charmante grondgebonden woningen, die samen een diverse woonomgeving creëren die aansluit op de uiteenlopende behoeften van de stad.

Een van de opvallende kenmerken van Plan b is het nieuwe openbare en autovrije plein dat als het kloppende hart van de gemeenschap fungeert. Dit plein biedt een veilige en aangename ruimte waar zowel jong als oud kunnen genieten van ontspanning en sociale interactie. Bovendien is de site nu toegankelijk via een trage verbinding, waardoor de hoger gelegen wijk gemakkelijk toegang heeft tot het nabijgelegen station, wat de mobiliteit en connectiviteit in de buurt ten goede komt.

Smarthome heeft ook een sterke nadruk gelegd op duurzaamheid door uitgebreide fietsvoorzieningen te integreren. Met bijna 200 fietsenstallingen verspreid over de site, worden bewoners aangemoedigd om te kiezen voor een milieuvriendelijk en gezond transportmiddel. Deze focus op duurzaamheid draagt bij aan een groenere en meer leefbare omgeving voor alle bewoners van Plan b.

Met zijn doordachte ontwerp, diverse woonmogelijkheden en duurzame benadering belichaamt PLAN B het streven van Smarthome naar innovatie en kwaliteit in stadsontwikkeling. Dit project is niet alleen een mijlpaal voor Vilvoorde, maar ook een inspiratiebron voor toekomstige woonprojecten die streven naar een harmonieuze balans tussen comfort, gemeenschapsleven en duurzaamheid.

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.