Appartement kopen Aalst

Scroll

Wilt u een appartement kopen in de regio Aalst? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris biedt namelijk energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De locatie in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker bevallen.

Appartement kopen in Aalst? Ontdek nu Morris

Ons project Morris bevindt zich op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem, een deelgemeente van Aalst. Morris staat voor een prachtige groene omgeving en verfijnde architectuur. Lees hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn zeer gewild bij diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, maar toch dicht bij scholen, openbaar vervoer en het centrum. Andere bewoners kunnen genieten van hun appartement in een groene omgeving zonder zelf veel onderhoud te hoeven doen.

Niet alleen de omgeving is groen, ook de realisatie van het project is duurzaam. Dankzij warmtepompen op basis van geothermie bestaat Morris uitsluitend uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20). Als energiezuinigheid voor u belangrijk is, bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken allen over een eigen tuin en terras. Omringd door rust, maar toch dichtbij het dorpscentrum, is dit de ideale plek voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving en bieden veel zonlicht. De buitenruimte voelt extra ruim aan door de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen hebben minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is rechtstreeks bereikbaar vanuit de leefruimte, waardoor u optimaal van de omgeving kunt genieten. Elk appartement heeft een praktische berging en een apart toilet. Dankzij project Morris kunt u dus een appartement kopen in Aalst, met oog voor stijl en comfort.

Doordat onze vergunning dateert van vóór juli 2023, valt project Morris onder de overgangsmaatregel betreffende de 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Hierdoor kunnen wij bouwschijven tot en met 31 december 2024 tegen 6% btw verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke berekening of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Neem contact op met Smarthome voor uw appartement in Aalst

Bent u overtuigd van de vele voordelen van Morris of wenst u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. Wij helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.