Appartement te koop Aalst

Scroll

Zoekt u een appartement te koop in regio Aalst? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker aanspreken.

Zoekt u een appartement te koop in Aalst? Ontdek dan nu Morris

Het project Morris bevindt zich op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem. Een prachtige groene omgeving gecombineerd met verfijnde gebouwen, dat is Morris in een notendop. Hier leest u meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn zeer populair bij diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele woning in een rustige omgeving, dicht bij school, openbaar vervoer en het centrum. Anderen genieten van hun appartement in een groene oase, zonder de noodzaak om veel tijd aan tuinonderhoud te besteden.

Het groen karakter van project Morris geldt niet alleen voor de omgeving, maar ook voor de realisatie ervan. Met warmtepompen op basis van geothermie zorgen we ervoor dat Morris uitsluitend bestaat uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20). Bent u op zoek naar een energiezuinig appartement te koop in Aalst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris beschikken over 3 of 4 slaapkamers, een eigen tuin en terras. Omgeven door rust, maar toch dichtbij het dorpscentrum, is dit de ideale plek voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn zodanig geïntegreerd in de groene omgeving dat ze lang zonlicht vangen en extra ruim aanvoelen door de gemeenschappelijke binnentuin.

Alle 14 appartementen van Morris hebben minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is direct bereikbaar vanuit de leefruimte, waardoor optimaal van de omgeving kan worden genoten. Elk appartement beschikt verder over een praktische berging en een apart toilet. Stijlvol en comfortabel wonen gaan in Morris hand in hand.

Onze vergunning dateert van voor juli 2023, waardoor project Morris valt onder de overgangsmaatregel betreffende de 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Tot en met 31 december 2024 mogen wij, onder bepaalde voorwaarden, bouwschijven aan 6% btw verkopen. Neem dus contact op voor een berekening op maat of om te controleren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw appartement in Aalst

Overtuigd van de vele voordelen van Morris of wilt u meer informatie ontvangen? Bekijk dan hier de beschikbare panden of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. Wij helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.