Appartement te koop Erembodegem

Scroll

Bent u op zoek naar een appartement te koop in Erembodegem? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris omvat namelijk energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker weten te bekoren.

Appartement te koop in Erembodegem? Maak kennis met Morris

Project Morris bevindt zich op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem, deelgemeente van Aalst. Het biedt een prachtige groene omgeving en gebouwen die verfijning uitstralen tot in de details. Ontdek hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn zeer gewild door diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, slechts op een steenworp afstand van school, openbaar vervoer en het centrum. Anderen genieten van hun appartement te midden van groen, zonder zelf uren in de tuin te hoeven werken.

Niet alleen de omgeving is groen, hetzelfde geldt voor de aanpak van het project. Met behulp van warmtepompen op basis van geothermie garanderen we dat Morris volledig uit energiezuinige BEN-woningen bestaat (E-peil < 20). Bent u dus op zoek naar een energiezuinig appartement te koop in Erembodegem, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen binnen het Morris-project beschikken over 3 of 4 slaapkamers, een eigen tuin en een terras. Omgeven door rust en toch vlakbij het dorpscentrum, is dit de ideale plek voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving en bieden lang zonlicht. De buitenruimte voelt extra ruim dankzij de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen hebben minimaal één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is direct bereikbaar vanuit de leefruimte, zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving. Elk appartement beschikt over een praktische berging en een apart toilet. Stijlvol en comfortabel wonen gaan in Morris hand in hand.

Doordat de vergunning dateert van voor juli 2023, valt project Morris onder de overgangsmaatregel voor 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Tot en met 31 december 2024 mogen wij alle bouwschijven aan 6% btw verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Neem gerust contact op voor een berekening op maat of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw appartement in Erembodegem

Geïnteresseerd in de vele troeven van Morris of wilt u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.