Bouwgrond verkopen Antwerpen

Scroll

Wens je bouwgrond te verkopen in de regio Antwerpen? Neem dan zeker contact op met Smarthome. Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend op zoek naar interessante locaties voor onze toekomstige projecten.

 

Welke projectgrond is geschikt voor Smarthome?

Als je bouwgrond goed gelegen is, bijvoorbeeld dicht bij een stads- of dorpscentrum of juist midden in de natuur, dan beschouwen wij dit als een grote meerwaarde. Bovendien is het voor ons cruciaal dat er voldoende ruimte is om minstens tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Vooral deze laatste factor bepaalt het onderscheid tussen een ‘traditionele’ bouwgrond en een echte projectgrond.

De ideale projectgrond bestaat vaak uit een voormalige industriële site, een leegstaand bedrijventerrein, of een verouderd kantoorgebouw. De vorige bestemming van de grond speelt voor ons echter een minder grote rol, wij richten ons veel liever op de toekomstplannen die we met de grond hebben.

Dus, als je bouwgrond wilt verkopen in Antwerpen en deze voldoet aan de genoemde criteria, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We bekijken graag samen de mogelijkheden. Onze expert voert kosteloos een waardebepaling uit om te bepalen of jouw grond geschikt is voor een nieuw Smarthome-project.

 

Bouwgrond verkopen in Antwerpen? De troeven van Smarthome

Je bouwgrond verkopen aan Smarthome biedt je verschillende significante voordelen. Allereerst zorgen wij voor een persoonlijke en discrete behandeling van je dossier. Wij informeren je transparant over de mogelijkheden, regelen alle noodzakelijke administratie en beslissen snel over onze eventuele interesse in een aankoop.

Mocht het tot een overeenkomst komen, dan betaal je geen makelaarskosten. Je kunt de bouwgrond namelijk rechtstreeks aan ons als projectontwikkelaar verkopen, wat je aanzienlijke kosten bespaart. Wij helpen je dan ook graag bij het behalen van een maximaal rendement bij de verkoop.

Tot slot garanderen wij dat jouw bouwgrond een succesvol nieuw leven krijgt. Smarthome staat namelijk bekend om moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door je projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een doordacht toekomstplan.

Wil je grond verkopen in Antwerpen? Aarzel niet langer en neem nu vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We spreken elkaar binnenkort!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.