Bouwgrond verkopen Asse

Scroll

Ben je van plan bouwgrond te verkopen in de regio Asse? Neem dan zeker contact op met Smarthome. Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend geïnteresseerd in aantrekkelijke locaties voor toekomstige projecten.

 

Welke projectgrond zoekt Smarthome precies?

Als jouw bouwgrond gunstig gelegen is – bijvoorbeeld nabij een stads- of dorpscentrum of juist in een rustige, natuurlijke omgeving – dan is dat een grote meerwaarde. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er voldoende ruimte is om ten minste tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Deze factor onderscheidt een ’traditionele’ bouwgrond van een echte projectgrond.

De ideale projectgrond bestaat vaak uit een voormalige industriële site, een leegstaand bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw. Hoewel de eerdere bestemming van de grond minder relevant is, leggen wij liever de focus op de toekomstige mogelijkheden die de grond biedt.

Dus, als je bouwgrond te koop hebt in Asse en deze voldoet aan onze criteria, aarzel dan niet om ons te informeren. We onderzoeken graag samen de opties. Onze expert voert kosteloos een waardebepaling uit om vast te stellen of jouw grond geschikt is voor een nieuw Smarthome-project.

 

Bouwgrond verkopen in Asse via Smarthome

De verkoop van je bouwgrond aan Smarthome brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst behandelen wij je dossier persoonlijk en discreet. We informeren je op transparante wijze over de mogelijkheden, regelen alle benodigde administratie en nemen snel een besluit over eventuele interesse in een aankoop.

Komt het tot een transactie, dan betaal je geen makelaarskosten. Je verkoopt de bouwgrond namelijk rechtstreeks aan ons als projectontwikkelaar, wat je een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Wij streven er ook naar je te helpen een maximaal rendement uit de verkoop te halen.

Bovendien garanderen we dat jouw bouwgrond een nieuw, succesvol leven krijgt. Als projectontwikkelaar staat Smarthome garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door de projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een doordacht toekomstplan.

Wil je bouwgrond verkopen in Asse? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We kijken ernaar uit om je te spreken!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.