Bouwgrond verkopen Brussel

Scroll

Wil je bouwgrond verkopen in de regio Brussel? Dan moet je absoluut contact opnemen met Smarthome. Als projectontwikkelaar zijn wij constant op zoek naar aantrekkelijke locaties voor onze toekomstige projecten. Bovendien zijn onze kantoren zelf gelegen in Vilvoorde, vlakbij Brussel.

Wat is de perfecte projectgrond voor Smarthome?

Als je bouwgrond op een gunstige locatie ligt – bijvoorbeeld dichtbij een stads- of dorpscentrum, of juist midden in de natuur – dan is dat een grote bonus. Maar voor ons is het ook essentieel dat er genoeg ruimte is om minimaal tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Deze factor maakt namelijk het verschil tussen een ‘gewone’ bouwgrond en een geschikte projectgrond.

De ideale projectgrond is vaak een oude industriële locatie, een leegstaand bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw. De eerdere functie van het terrein is echter van minder belang; wij richten ons voornamelijk op de toekomstplannen die we voor de grond hebben.

Ben je dus van plan om bouwgrond te verkopen in Brussel die aan deze voorwaarden voldoet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen naar de mogelijkheden. Onze expert biedt een gratis waardebepaling aan om te bepalen of jouw grond geschikt is voor een nieuw project van Smarthome.

Bouwgrond verkopen in Brussel? De voordelen van Smarthome

Je bouwgrond verkopen aan Smarthome brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee. Allereerst behandelen wij je dossier persoonlijk en discreet. Wij informeren je transparant over de mogelijkheden, nemen de vereiste administratie door en beslissen snel of we interesse hebben in een aankoop.

Als we tot een overeenkomst komen, betaal je geen makelaarskosten. Je kunt de bouwgrond namelijk direct aan ons als projectontwikkelaar verkopen, wat je aanzienlijke kosten bespaart. Wij helpen je dan ook om een maximaal rendement uit de verkoop te halen.

En last but not least, je krijgt de zekerheid dat jouw bouwgrond een nieuw en succesvol leven tegemoet gaat. Smarthome staat als projectontwikkelaar garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door de projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een goed doordacht toekomstplan.

Wil je grond verkopen in Brussel? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We spreken elkaar binnenkort!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.