Bouwgrond verkopen Halle

Scroll

Overweeg je bouwgrond te verkopen in de regio Halle? Neem dan zeker contact op met Smarthome. Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend op zoek naar interessante locaties voor toekomstige projecten.

 

Welke projectgrond past bij Smarthome?

Is jouw bouwgrond goed gelegen – bijvoorbeeld nabij een stads- of dorpscentrum of midden in de natuur – dan biedt dat een grote meerwaarde. Daarnaast is het voor ons essentieel dat er voldoende ruimte is om minstens tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Vooral deze factor bepaalt het onderscheid tussen een ‘traditionele’ bouwgrond en een echte projectgrond.

De ideale projectgrond bestaat vaak uit een voormalige industriële site, een leegstaand bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw. Hoewel de eerdere bestemming van de grond minder relevant is, ligt onze focus veel meer op de toekomstplannen die we met de grond kunnen realiseren.

Wil je dus bouwgrond verkopen in Halle die aan deze criteria voldoet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag samen de mogelijkheden. Onze expert zorgt kosteloos voor een waardebepaling en onderzoekt of jouw grond aan de criteria voor een nieuw Smarthome-project voldoet.

 

Bouwgrond verkopen in Halle? Ontdek de voordelen van Smarthome

Het verkopen van bouwgrond aan Smarthome biedt enkele aanzienlijke voordelen. Ten eerste zorgen wij voor een persoonlijke en discrete behandeling van je dossier. We informeren je helder over de mogelijkheden, onderzoeken alle nodige administratieve aspecten en nemen snel een beslissing over de eventuele aankoopinteresse.

Wanneer er een deal tot stand komt, betaal je geen makelaarskosten. Je kunt de bouwgrond namelijk rechtstreeks aan ons als projectontwikkelaar verkopen, wat je aanzienlijke kosten bespaart. We streven ernaar om je aan een maximaal rendement bij de verkoop te helpen.

Tot slot, en zeker niet minder belangrijk, krijg je de garantie dat jouw bouwgrond een nieuwe, succesvolle bestemming vindt. Als projectontwikkelaar staat Smarthome namelijk garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door jouw projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een doordacht toekomstplan.

Wil je grond verkopen in Halle? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We zien ernaar uit om je te spreken!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.