Bouwgrond verkopen Leuven

Scroll

Wil je graag bouwgrond verkopen in de regio Leuven? Neem dan zeker contact op met Smarthome. Wij zijn als projectontwikkelaar altijd op zoek naar interessante locaties voor toekomstige projecten.

Hoe ziet de perfecte projectgrond eruit voor Smarthome?

Als jouw bouwgrond goed gesitueerd is – bijvoorbeeld nabij een stads- of dorpscentrum of juist midden in de natuur – is dat zeker een grote meerwaarde. Daarnaast is het belangrijk voor ons dat er genoeg ruimte is om minstens tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Vooral deze laatste factor onderscheidt een ‘traditionele’ bouwgrond van echte projectgrond.

De ideale projectgrond is vaak een voormalige industriële site, een leegstaand bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw. De vorige functie van de grond is voor ons echter minder van belang; wij richten ons liever op de toekomstige ontwikkelingsplannen.

Wil je bouwgrond verkopen in Leuven die voldoet aan bovenstaande criteria, aarzel dan niet om ons te contacteren. We bekijken graag samen de mogelijkheden. Onze expert maakt kosteloos een waardebepaling en onderzoekt of jouw grond geschikt is voor een nieuw Smarthome-project.

Bouwgrond verkopen in Leuven? De voordelen van Smarthome

Het verkopen van je bouwgrond aan Smarthome biedt een aantal aanzienlijke voordelen. Allereerst zorgen wij voor een persoonlijke en discrete behandeling van je dossier. Wij geven je transparante informatie over de mogelijkheden, regelen alle nodige administratie en nemen snel beslissingen over eventuele interesse in aankoop.

Als er een overeenkomst wordt bereikt, betaal je geen makelaarskosten. Je kunt de bouwgrond namelijk rechtstreeks aan ons als projectontwikkelaar verkopen, wat je aanzienlijke kosten bespaart. Wij streven ernaar om je te helpen een maximaal rendement uit de verkoop te halen.

Daarnaast garanderen wij dat jouw bouwgrond een succesvol nieuw leven krijgt. Smarthome staat als projectontwikkelaar garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door de projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een doordacht toekomstplan.

Overweeg je grond te verkopen in Leuven? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We spreken je binnenkort!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.