Bouwgrond verkopen Mechelen

Scroll

Ben je van plan bouwgrond te verkopen in de regio Mechelen? Laat dan zeker van je horen bij Smarthome. Als projectontwikkelaar zijn wij constant op zoek naar geschikte locaties voor onze toekomstige projecten.

Welke projectgrond sluit aan bij de wensen van Smarthome?

Als je bouwgrond goed gepositioneerd is – bijvoorbeeld in de buurt van een stads- of dorpscentrum of juist midden in de natuur – dan is dat vanzelfsprekend een grote meerwaarde. Voor ons is het daarnaast essentieel dat er voldoende ruimte is om minstens tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te realiseren. Het is vooral deze capaciteit die het verschil maakt tussen een ’traditionele’ bouwgrond en echte projectgrond.

Vaak blijkt de ideale projectgrond een voormalige industriële locatie, een ongebruikt bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw te zijn. De huidige bestemming speelt echter een minder cruciale rol voor ons, aangezien wij ons meer richten op de toekomstplannen die we met de grond hebben.

Wil je dus bouwgrond in Mechelen verkopen die voldoet aan bovenstaande criteria, twijfel dan niet om ons te informeren. We onderzoeken graag samen de mogelijkheden. Een van onze experts zal kosteloos een waardebepaling uitvoeren om te bepalen of jouw grond geschikt is voor een Smarthome-project.

Bouwgrond verkopen in Mechelen aan gunstige voorwaarden

Het verkopen van je bouwgrond aan Smarthome biedt diverse aanzienlijke voordelen. In de eerste plaats zorgen wij voor een persoonlijke en discrete behandeling van je dossier. We informeren je transparant over de beschikbare opties, regelen alle nodige administratie en nemen snel een beslissing over eventuele interesse in een aankoop.

Komt het daadwerkelijk tot een transactie, dan zal je bovendien geen makelaarskosten betalen. Je kunt de bouwgrond namelijk rechtstreeks aan ons verkopen als projectontwikkelaar, hetgeen flink kan schelen in de kosten. We helpen je graag om een maximaal rendement uit de verkoop te halen.

Een ander groot voordeel is dat je de zekerheid hebt dat jouw bouwgrond op een succesvolle manier een nieuw leven krijgt. Smarthome staat als projectontwikkelaar namelijk garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door je projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een goed doordacht toekomstplan.

Ben je van plan om grond in Mechelen te verkopen? Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We kijken ernaar uit om met je te overleggen!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.