Bouwgrond verkopen Vilvoorde

Scroll

Wil je bouwgrond verkopen in de regio Vilvoorde? Neem dan zeker contact op met Smarthome. Als projectontwikkelaar zijn wij voortdurend op zoek naar interessante locaties voor onze toekomstige projecten.

Welke projectgrond is ideaal voor Smarthome?

Als jouw bouwgrond goed gelegen is – bijvoorbeeld dicht bij het stads- of dorpscentrum, of juist midden in de natuur – vormt dat een grote meerwaarde. Daarnaast is het voor ons essentieel dat er voldoende ruimte is om minstens tien tot vijftien nieuwe wooneenheden te kunnen realiseren. Deze laatste factor onderscheidt een ‘traditionele’ bouwgrond van een echte projectgrond.

De ideale projectgrond bestaat vaak uit een voormalige industriële site, een leegstaand bedrijventerrein of een verouderd kantoorgebouw. Terwijl de eerdere bestemming minder van belang is, richten wij onze focus meer op de toekomstige plannen die we met de grond hebben.

Wil je bouwgrond verkopen in Vilvoorde die voldoet aan deze criteria? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We bekijken graag samen de mogelijkheden. Onze expert biedt een kosteloze waardebepaling en onderzoekt vervolgens of jouw grond geschikt is voor een nieuw Smarthome-project.

Bouwgrond verkopen in Vilvoorde? Ontdek de voordelen van Smarthome

Het verkopen van je bouwgrond aan Smarthome biedt enkele aanzienlijke voordelen. Allereerst zorgen wij voor een persoonlijke en discrete behandeling van je dossier. We informeren je transparant over de mogelijkheden, regelen de nodige administratie en nemen snel een besluit over de mogelijke aankoop.

Als de deal doorgaat, betaal je bovendien geen makelaarskosten. Je kunt de bouwgrond rechtstreeks aan ons als projectontwikkelaar verkopen, waardoor je flink op kosten bespaart. We streven naar een maximaal rendement voor alle betrokken partijen.

Ten slotte krijg je de garantie dat jouw bouwgrond een succesvol nieuw leven krijgt. Als projectontwikkelaar staat Smarthome garant voor moderne, energiezuinige en stijlvolle projecten. Door de projectgrond aan ons te verkopen, ben je verzekerd van een goed doordacht toekomstplan.

Overweeg je om je grond te verkopen in Vilvoorde? Aarzel dan niet langer en neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We ontmoeten je graag binnenkort!

Ik wil op de hoogte blijven

Smarthome - projectontwikkelaar
Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Téléchargez la brochure

Nieuwbouwproject Monile

Téléchargez la brochure

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.