Huis te koop Aalst

Scroll

Zoekt u een huis te koop in de regio Aalst? Dan is Smarthome de perfecte keuze. Ons nieuwbouwproject Morris biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De locatie in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u bovendien zeker aanspreken.

Op zoek naar een huis te koop in Aalst? Ontdek Morris

Project Morris bevindt zich op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem. Hier vindt u een groene omgeving en verfijnde gebouwen. Lees hier meer over het project.

Morris omvat 14 appartementen en 3 woningen, die populair zijn bij verschillende bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen genieten van een rustige thuis vlakbij scholen, openbaar vervoer en het centrum. Anderen vinden rust in een groen appartement zonder uren in de tuin te hoeven werken.

Niet alleen de omgeving, maar ook het project Morris zelf is groen en energiezuinig. Dankzij warmtepompen op basis van geothermie bestaat Morris volledig uit BEN-woningen (E-peil < 20). Wie op zoek is naar een energiezuinig huis in Aalst, is bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers, een eigen tuin en terras. Ze liggen in een rustige omgeving vlakbij het dorp. Dit maakt het ideaal voor jonge gezinnen. De tuinen en terrassen zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving en genieten lang van zonlicht. De buitenruimte voelt ruimer aan door de gemeenschappelijke binnentuin.

Alle 14 appartementen hebben minstens één ruim terras en toegang tot een gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is direct bereikbaar vanuit de leefruimte, zodat u volop kunt genieten van de omgeving. Elk appartement heeft ook een praktische berging en een apart toilet. Morris staat dan ook voor stijlvol én comfortabel wonen.

Onze vergunning dateert van voor juli 2023, waardoor project Morris onder de overgangsmaatregel valt van 6% btw bij afbraak en wederopbouw. Dit betekent dat wij tot 31 december 2024 alle bouwschijven aan 6% btw mogen verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Neem contact op voor een persoonlijke berekening of om na te gaan of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw huis in Aalst

Gecharmeerd door de vele voordelen van Morris of wilt u meer informatie over het project? Bekijk dan hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.