Huis te koop Erembodegem

Scroll

Bent u op zoek naar een huis te koop in Erembodegem? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De situering in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker bevallen.

Huis te koop in Erembodegem? Maak kennis met Morris

Project Morris is gesitueerd op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem, een deelgemeente van Aalst. Het project biedt een prachtige groene omgeving en verfijnde gebouwen. Ontdek hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn zeer gegeerd door diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, dicht bij scholen, openbaar vervoer en het centrum. Andere bewoners genieten van hun appartement in een groene oase zonder lange werkuren in de tuin.

Niet alleen de omgeving is groen, ook de manier waarop project Morris gerealiseerd wordt. Met geothermische warmtepompen creëren we energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20). Wie veel waarde hecht aan energie-efficiëntie in zijn zoektocht naar een huis te koop in Erembodegem, is bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken over een eigen tuin en terras. Omgeven door rust, maar toch vlakbij het dorpscentrum. Dit maakt het ideaal voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn geïntegreerd in de groene omgeving en genieten van veel zonlicht. De buitenruimte voelt extra ruim aan door de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen beschikken over minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is direct te bereiken vanuit de leefruimte en biedt een prachtig uitzicht. Elk appartement heeft een praktische berging en apart toilet. In Morris gaan stijl en comfort dan ook hand in hand.

Omdat onze vergunning dateert van voor juli 2023, valt project Morris onder de overgangsregeling van 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Daarom mogen wij tot en met 31 december 2024 alle bouwschijven tegen 6% btw verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Voor een berekening op maat of om te zien of u aan de voorwaarden voldoet, kan u vrijblijvend contact opnemen.

Contacteer Smarthome voor uw huis in Erembodegem

Geïnteresseerd in de vele voordelen van Morris of wilt u meer informatie? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.