Immo Aalst

Scroll

Bent u op zoek naar een partner voor immo in de regio Aalst? Dan is Smarthome de perfecte keuze voor u. Ons nieuwbouwproject Morris biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De aantrekkelijke locatie in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal zeker uw interesse wekken.

Energiezuinige immo in Aalst? Ontdek Morris

Ons project Morris bevindt zich op een uitstekende locatie in de buurt van het centrum van Erembodegem. Het combineert een prachtige groene omgeving met gebouwen die verfijning tot in de kleinste details uitstralen. Lees hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn gewild bij diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden hier een comfortabele thuis in een rustige buurt, dicht bij scholen, openbaar vervoer en het stadscentrum. Andere bewoners kunnen genieten van hun appartement in een groene oase, zonder uren tuinonderhoud.

Naast de groene omgeving wordt het project Morris ook op een milieuvriendelijke manier gerealiseerd. Dankzij geothermische warmtepompen bestaat het project uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20). Wie op zoek is naar energiezuinige immo in Aalst, vindt bij ons zeker wat hij zoekt.

Nieuwbouw met aantrekkelijk btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers, een eigen tuin en terras. Deze woningen bieden rust en zijn toch dicht bij het dorpscentrum, ideaal voor jonge gezinnen. De tuinen en terrassen zijn geïntegreerd in de groene omgeving en profiteren van veel zonlicht. De binnentuin zorgt voor een gevoel van extra ruimte.

Alle 14 appartementen hebben minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De terrassen zijn direct toegankelijk vanuit de leefruimte, ideaal om van de mooie omgeving te genieten. Elk appartement heeft een praktische berging en een apart toilet. Morris combineert dan ook stijlvol en comfortabel wonen.

Het project Morris valt onder de overgangsregeling van 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw, aangezien de vergunning van voor juli 2023 dateert. Dit betekent dat we alle bouwschijven tot en met 31 december 2024 aan 6% btw kunnen verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Neem contact met ons op voor een berekening op maat of om te verifiëren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw immo in Aalst

Geïnteresseerd in de vele voordelen van Morris of wilt u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. Wij helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.