Immo Erembodegem

Scroll

Bent u op zoek naar een partner voor immo in Erembodegem? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen aan. De ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker weten te betoveren.

Immo in Erembodegem? Maak kennis met Morris

Het Morris-project bevindt zich op een toplocatie dicht bij het centrum van Erembodegem, deelgemeente van Aalst. Een prachtige groene omgeving en gebouwen die tot in de details verfijnd zijn, dat is waar Morris voor staat. Ontdek hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn zeer gewild bij verschillende bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, maar toch op een steenworp afstand van de school, openbaar vervoer en het centrum. Anderen genieten van hun appartement in een oase van groen, zonder de noodzaak om urenlang in de tuin te werken.

Niet alleen de omgeving is groen in het Morris-project, ook de bouwmethode draagt hieraan bij. Dankzij warmtepompen op basis van geothermie zorgen we ervoor dat Morris uitsluitend bestaat uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20). Wie op zoek is naar vastgoed in Erembodegem met een sterke focus op energiezuinigheid, zit bij ons goed.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen van project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken allemaal over een eigen tuin en terras. Omgeven door een oase van rust, maar toch vlakbij het dorpscentrum, vormen ze de ideale plek voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving en genieten van langdurig zonlicht. Bovendien voelt de buitenruimte extra ruim aan dankzij de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen beschikken over minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is steeds rechtstreeks bereikbaar vanuit de leefruimte, waardoor optimaal van de prachtige omgeving kan worden genoten. Elk appartement beschikt over een praktische berging en een apart toilet. In Morris gaan stijlvol en comfortabel wonen dan ook perfect samen.

Onze vergunning dateert van voor juli 2023, waardoor project Morris valt onder de overgangsmaatregel van het 6 procent btw-tarief bij afbraak en wederopbouw. Hierdoor kunnen wij alle bouwschijven tot en met 31 december 2024 aan 6% btw aanbieden, mits de koper voldoet aan de voorwaarden. Aarzel niet om contact op te nemen voor een berekening op maat of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw vastgoed in Erembodegem

Overtuigd door de vele troeven van Morris of wilt u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.