Nieuwbouw Aalst

Scroll

Bent u op zoek naar nieuwbouw in de regio Aalst? Bij Smarthome bent u aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker aanspreken.

Ontmoet Morris, uw energiezuinige nieuwbouw in Aalst

Het project Morris bevindt zich op een toplocatie, dicht bij het centrum van Erembodegem. Het combineert een prachtige groene omgeving met verfijnde architectuur. Ontdek hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn populair bij diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, dicht bij school, openbaar vervoer en het centrum. Anderen kunnen genieten van hun appartement in een groene oase zonder de vele uren werk in de tuin.

Het project Morris is niet alleen omgeven door groen, maar wordt ook op een milieuvriendelijke manier gerealiseerd. Dankzij geothermische warmtepompen bestaat het project uitsluitend uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20). Voor wie energiezuinigheid belangrijk is, biedt Morris de perfecte nieuwbouw in Aalst.

Nieuwbouw met een gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers, elk met een eigen tuin en terras. De ideale locatie voor jonge gezinnen, gelegen in een rustige omgeving maar toch dicht bij het dorpscentrum. De tuinen en terrassen zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving, bieden lang zonlicht en voelen ruimtelijker door de achterliggende binnentuin.

De 14 appartementen beschikken elk over minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. De terrassen zijn direct bereikbaar vanuit de leefruimte, wat optimaal genieten van de omgeving mogelijk maakt. Elk appartement heeft een praktische berging en apart toilet. In Morris gaan stijlvol en comfortabel wonen dus duidelijk hand in hand.

Ons project Morris valt onder de overgangsmaatregel van 6 procent btw voor afbraak en wederopbouw omdat de vergunning dateert van voor juli 2023. Dit betekent dat wij tot en met 31 december 2024 de bouwschijven aan 6% btw mogen verkopen, mits de koper voldoet aan de voorwaarden. Neem contact op voor een berekening op maat of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Neem contact op met Smarthome voor uw nieuwbouw in Aalst

Geïnteresseerd in de vele voordelen van Morris of wilt u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. Wij helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.