Nieuwbouw Erembodegem

Scroll

Bent u op zoek naar een nieuwbouw in Erembodegem? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris omvat energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. Ook de ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker weten te bekoren.

Zoekt u nieuwbouw in Erembodegem? Maak nu kennis met Morris

Ons project Morris is gelegen op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem, een deelgemeente van Aalst. Een prachtige groene omgeving en gebouwen die tot in de details verfijning uitstralen, dat is Morris in een notendop. Ontdek hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn enorm gegeerd door verschillende bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, maar toch op een boogscheut van de school, openbaar vervoer en het centrum. Anderen kunnen genieten van hun appartement in een oase van groen, zonder zelf urenlang in de tuin te moeten werken.

Niet alleen de omgeving is groen in project Morris, dat geldt eveneens voor de manier waarop het project gerealiseerd wordt. Met behulp van warmtepompen op basis van geothermie zorgen we ervoor dat Morris uitsluitend uit energiezuinige BEN-woningen bestaat (E-peil < 20). Wie in zijn zoektocht naar nieuwbouw in Erembodegem veel belang hecht aan energiezuinigheid, is bij ons dus aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken allen over een eigen tuin en terras. Omgeven door een oase van rust, maar toch vlakbij het centrum van het dorp, is het de ideale plek voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving en bieden lang zonlicht. Bovendien voelt de buitenruimte extra ruim aan door de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen beschikken over minstens één ruim terras en hebben toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is telkens rechtstreeks te bereiken vanuit de leefruimte en biedt dus de kans om optimaal van de prachtige omgeving te genieten. Elk appartement is voorzien van een praktische berging en een apart toilet. In Morris gaan stijlvol en comfortabel wonen perfect samen.

Omdat onze vergunning dateert van voor juli 2023, valt het project Morris onder de overgangsmaatregel van 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Hierdoor mogen wij alle bouwschijven tot en met 31 december 2024 aan 6% btw verkopen, op voorwaarde dat de koper voldoet aan de voorwaarden. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor een berekening op maat of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw nieuwbouw in Erembodegem

Overtuigd door de vele troeven van Morris of wilt u graag meer informatie over het project? Bekijk dan hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.