Projectontwikkelaar Aalst

Scroll

Bent u op zoek naar een projectontwikkelaar in de regio Aalst? Dan is Smarthome precies wat u zoekt. Als projectontwikkelaar zijn wij namelijk verantwoordelijk voor nieuwbouwproject Morris. Dit project biedt energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker bevallen.

Projectontwikkelaar in Aalst? Ontdek hier Morris

Het Morris-project van Smarthome bevindt zich op een toplocatie dicht bij het centrum van Erembodegem, een deelgemeente van Aalst. Een prachtige groene omgeving en verfijnde gebouwen kenmerken Morris. Lees hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn erg gewild bij diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, maar toch dicht bij scholen, openbaar vervoer en het centrum. Anderen genieten van hun appartement in een groene oase zonder zich veel zorgen te maken over tuinonderhoud.

Niet alleen de omgeving is groen in project Morris, maar ook de realisatie van het project is duurzaam. Met warmtepompen op basis van geothermie zorgen we ervoor dat Morris alleen uit energiezuinige BEN-woningen bestaat (E-peil < 20). Als u in uw zoektocht naar een projectontwikkelaar in Aalst veel belang hecht aan energiezuinigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met een gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken allemaal over een eigen tuin en terras. Omgeven door rust, maar toch in de nabijheid van het dorpscentrum, is dit de ideale locatie voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn goed geïntegreerd in de groene omgeving en bieden lang zonlicht. Bovendien voelt de buitenruimte ruimer aan door de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen hebben minstens één ruim terras en toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is telkens rechtstreeks bereikbaar vanuit de leefruimte en biedt de kans om optimaal van de omgeving te genieten. Elk appartement heeft ook een praktische berging en een apart toilet. In Morris gaan stijl en comfort hand in hand.

Omdat onze vergunning dateert van voor juli 2023, valt project Morris onder de overgangsmaatregel die een 6 procent btw-tarief bij afbraak en wederopbouw toelaat. Dit betekent dat we alle bouwschijven tot en met 31 december 2024 tegen 6% btw mogen verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Aarzel niet om contact op te nemen voor een berekening op uw maat of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer projectontwikkelaar Smarthome voor meer info

Bent u overtuigd van de vele voordelen van Morris of wilt u meer informatie over het project? Bekijk dan hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.