Vastgoed Aalst

Scroll

Zoekt u vastgoed in de regio Aalst? Dan bent u bij Smarthome op de juiste plek. Ons nieuwbouwproject Morris biedt namelijk energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen aan. Ook de ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker aanspreken.

Vastgoed in Aalst? Maak kennis met project Morris

Project Morris bevindt zich op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem, een deelgemeente van Aalst. Morris combineert een prachtige groene omgeving met verfijnde architectuur tot in de details. Lees hier meer over het project.

Het project omvat 14 appartementen en 3 woningen, die in trek zijn bij diverse bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden er een comfortabele thuis in een rustige omgeving, dicht bij scholen, openbaar vervoer en het centrum. Andere bewoners kunnen genieten van hun appartement in een groene oase, zonder veel tijd te hoeven besteden aan tuinonderhoud.

Niet alleen de omgeving is groen, ook de bouw van het project is duurzaam. Morris bestaat uitsluitend uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20), dankzij het gebruik van geothermische warmtepompen. Als u op zoek bent naar energiezuinig vastgoed in Aalst, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Nieuwbouw met een gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken alle over een eigen tuin en terras. Dit maakt ze ideaal voor jonge gezinnen die willen genieten van rust, terwijl ze toch dicht bij het centrum wonen. De tuinen en terrassen zijn optimaal geïntegreerd in de groene omgeving en bieden veel zonlicht. De buitenruimte voelt extra ruim aan door de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen zijn voorzien van minstens één ruim terras en hebben toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is rechtstreeks te bereiken vanuit de leefruimte, wat de mogelijkheid biedt om volop van de omgeving te genieten. Elk appartement beschikt over een praktische berging en een apart toilet. Stijlvol en comfortabel wonen gaan in Morris hand in hand.

Omdat onze vergunning dateert van voor juli 2023, valt project Morris onder de overgangsmaatregel van 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Hierdoor mogen wij alle bouwschijven tot en met 31 december 2024 aan 6% btw verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Neem dus gerust contact op voor een op maat gemaakte berekening of om te informeren naar uw geschiktheid.

Contacteer Smarthome voor uw vastgoed in Aalst

Overtuigd door de vele voordelen van Morris of wenst u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We staan u graag te woord!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.