Woning te koop Aalst

Scroll

Bent u op zoek naar een woning te koop in de regio Aalst? Dan bent u bij Smarthome aan het juiste adres. Ons nieuwbouwproject Morris biedt namelijk energiezuinige en rustig gelegen woningen en appartementen. De ligging in Erembodegem, een deelgemeente van Aalst, zal u zeker bevallen.

Zoekt u een woning te koop in Aalst? Maak kennis met Morris

Het Morris-project bevindt zich op een toplocatie nabij het centrum van Erembodegem, een deelgemeente van Aalst. Morris biedt een prachtige groene omgeving en gebouwen die verfijning uitstralen tot in de kleinste details. Ontdek hier meer over het project.

De 14 appartementen en 3 woningen van Morris zijn zeer gewild bij verschillende bevolkingsgroepen. Jonge gezinnen vinden hier een comfortabele thuis in een rustige omgeving, met scholen, openbaar vervoer en het stadscentrum binnen handbereik. Anderen genieten van hun appartement in een groene oase, zonder dat ze zelf langdurig in de tuin hoeven te werken.

Niet alleen de omgeving is groen bij project Morris, maar ook de manier waarop het project is gerealiseerd. Met warmtepompen op basis van geothermie zorgen we ervoor dat Morris uitsluitend uit energiezuinige BEN-woningen (E-peil < 20) bestaat. Wie in zijn zoektocht naar een woning te koop in Aalst veel belang hecht aan energiezuinigheid, is bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw met gunstig btw-tarief van 6 procent

De 3 woningen in project Morris hebben 3 of 4 slaapkamers en beschikken allemaal over een eigen tuin en terras. Omgeven door een oase van rust, maar toch dicht bij het dorpscentrum, zijn deze woningen ideaal voor jonge gezinnen. De tuin en het terras zijn mooi geïntegreerd in de groene omgeving en bieden lang zonlicht. Bovendien lijkt de buitenruimte extra ruim dankzij de achterliggende binnentuin.

Alle 14 appartementen beschikken over minstens één ruim terras en hebben toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Het terras is direct vanuit de leefruimte te bereiken, zodat u optimaal van de prachtige omgeving kunt genieten. Elk appartement heeft een praktische berging en een apart toilet. In Morris gaan stijlvol en comfortabel wonen dan ook hand in hand.

Omdat onze vergunning dateert van voor juli 2023, valt het project Morris onder de overgangsmaatregel voor 6 procent btw bij afbraak en wederopbouw. Hierdoor mogen wij alle bouwschijven tot en met 31 december 2024 aan 6% btw verkopen, mits de koper aan de voorwaarden voldoet. Neem dus gerust contact op voor een berekening op maat of om te informeren of u aan de voorwaarden voldoet.

Contacteer Smarthome voor uw woning in Aalst

Overtuigd door de vele voordelen van Morris, of wilt u meer informatie over het project? Bekijk hier de beschikbare panden in het project. Of neem vrijblijvend contact op met het team van Smarthome. We helpen u graag verder!

Ik wil op de hoogte blijven

Franklin Rooseveltlaan 70
1800 Vilvoorde
02 253 66 76

Ondernemingsnummer: 540.772.525
BTW: BE 0540.772.525

Blijf op de hoogte

© Smarthome 2024

Made by Hummingbirds

Découvrez la valeur du terrain de votre projet.

Venez nous consulter pour une consultation sans engagement.

Download de brochure

Download de brochure

Download de brochure

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nieuwbouwproject Monile

Download de brochure

Ontdek de waarde van jouw projectgrond.